19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | 36ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 2015: Οδηγίες για τους Φιλάθλους μας..

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

36ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 2015: Οδηγίες για τους Φιλάθλους μας..

36ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 2015: Οδηγίες για τους Φιλάθλους μας..

Αγαπητοί Φίλοι -ες  Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Ράλλυ θα θέλαμε λίγο πριν την έναρξη του 36ου Ολυμπιακού Ραλλύ 2015 να σας υπενθυμήσουμε κάποιες γενικές αλλά σημαντικές Οδηγίες και για την δική σας Ασφάλεια  , αλλα και την Ασφάλεια του Αγώνα.

Πρίν μεταβείτε στα σημεία των ΕΔ Λάλα & Φολόης και επειδή ο καιρός είναι λίγο άστατος να πάρετε μαζί σας κατάλληλο εξοπλισμό (ρούχα,ομπρέλες,αντιανεμικά κλπ..) για να μπορέσετε σε περίπτωση καιρικής αλλαγής να είστε προστατευμένοι.

Στις ΕΔ φθάνουμε έγκαιρα και καθόμαστε στα σημεία που ηδη έχουμε επιλέξει πολύ πρίν μπούν τα αυτοκίνητα ασφαλείας (S,000 , 00 κλπ),να θυμάστε οτι η ΕΔ κλείνει 1.30 ώρα πριν την διελευση του πρώτου Αγωνιστικού αυτοκινήτου.Κατα την διάρκεια του Αγώνα δεν μετακινούμαστε άσκοπα μέσα στην Ειδική Διαδρομή, προσέχουμε τα μικρότερα μέλη της οικογενειάς μας που τυχόν έχουμε μαζί μαςγια να μην κινδυνευσουν.

Εάν υπάρξει σοβαρός λόγος μετακίνησής μας την ώρα του Αγώνα αυτό θα γίνει κατόπιν συνενόησης με τον Υπεύθυνο Κριτή που βρίσκεται στο σημείο.Το βασικότερο και το πιό ουσιαστικό ακούμε πάντα τις οδηγίες των Υπευθυνων Κριτών διότι αυτοί ξέρουν παραπάνω απο εμάς για τον Αγώνα.Ο Αγώνας τελειώνει εφόσον περάσει το Ουραγό Αυτοκίνητο που σημαίνει ότι ο Αγώνας τελείωσε.Σε καμμία περίπτωση δεν μπαίνουμε στην ΕΔ για να φύγουμε,εάν δεν περάσει το Ουραγό αυτοκίνητο.Τέλος πριν φύγουμε απο το σημείο που παρακολουθήσαμε τον Αγώνα μαζεύουμε τα σκουπιδάκια που κάναμε ,και σε καμμιά περίπτωση δεν τα καίμε και τα πετάμε στον πλησιέστερο κάδο απορριμάτων που θα συναντήσουμε ,έτσι ώστε ν`αφήσουμε καθαρό το περιβάλλον όπως το βρήκαμε.

Και κάτι τελευταίο σοβαρό πολλοί απο εμάς όταν τελειώνει ο Αγώνας και φεύγουμε για τα σπίτια μας επιδίδονται σε αγώνες πλαγιολισθήσεων κλπ επιδείξεων με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να προκαλέσουν σοβαρά ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

Σας Παρακαλούμε όσοι απο εσας αντιλαμβάνεστε τέτοιες περιπτώσεις να επεμβαίνετε για να σταματήσουν.

Στα γρήγορα το Πρόγραμμα για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή είναι : Σήμερα ο Τεχνικός Έλεγχος στις 3.00μμ στο Ιδ. ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ , στις 8.30μμ η Πανηγυρική Εκκίνηση στην κεντρική Πλατεία του Πύργου και αύριο Κυριακή πολύ πριν τις 9.00πμ στις ΕΔ Λάλας και Φολόης για να παρακολουθήσουμε το 36ο Ολυμπιακό Ραλλύ 2015.Έχοντας όλες τις πιό πάνω Οδηγίες στο μυαλό μας σας ευχόμαστε καλή Διασκέδαση με αρκετή Προσοχή για την Ασφαλειά μας για να περάσουμε όλοι καλά....

Ο χάρτης

xartis aolap

ed aolap

Τα πληρώματα που θα συμμετέχουν

pliromata aolap

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!