17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | Η Συνεντευξη τύπου για το DragDay (auto - moto ) & Drift στο Αεροδρόμιο Επιταλίου Πύργου

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

Η Συνεντευξη τύπου για το DragDay (auto - moto ) & Drift στο Αεροδρόμιο Επιταλίου Πύργου

Η Συνεντευξη τύπου για το DragDay (auto - moto ) & Drift στο Αεροδρόμιο Επιταλίου Πύργου

Ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κος Μιχάλης Αποστολόπουλος και ο Τεχνικός Έφορος κος Χρήστος Κουφός έδωσαν συνέντευξη τύπου

στα τοπικά ΜΜΕ για τον επικείμενο Αγώνα DragDay auto - moto & Drift στο Αεροδρόμιο Επιταλίου 25 - 26 Απριλίου 2015.

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο :

Στην συνέχεια της συνέντευξης πήρε τον λόγο ο νέος Τεχνικός Έφορος κος Χρήστος Κουφός και ανέφερε τα νέα στοιχεία του καινούργιου κανονισμού των Αγώνων DragDay & Drift.

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο :

Στο τέλος της συνέντευξης ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ έδωσε κάποιες συμπληρωματικές οδηγίες για τον Αγώνα .

Ακολουθεί το βίντεο :

Παρακαλούνται όλοι οι Φίλοι Οδηγοί είτε αυτοκινήτων ,είτε μοτοσυκλετών να λάβουν υπόψιν τους τα στοιχεία του νέου κανονισμού διξαγωγής των Αγώνων DragDay & Drift γιατι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, και για να μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις στα οχηματά τους.

Για περατέρω πληροφορίες θα μπορού να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ ,στον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ στους υπεύθυνους της ΑΣ Ηρακλείου και στον πρόεδρο της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ΑΣ. και στο Blog kai ιστοσελίδα της Λέσχης μας.

Σε επόμενο πόστ θα σας αναφέρουμε γραπτώς ορισμένα βασικά σημεία του νέου κανονισμού για το DragDay & Drift...

Ενα διήμερο γεμάτο περάσματα και καπνό πλησιάζει . . .

25 και 26 Απριλίου το αεροδρόμιο Επιταλιου στον Πύργο ανοίγει για να υποδεχτεί το 1ο drag day της χρονιάς για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες καθώς και για drift.
Το Σαββάτο και την Κυριακή θα γίνουν τα περάσματα για το drag day και στην συνέχεια θα ξεκινήσει το drift έως την δύση του ηλίου και τις δυο ημέρες.
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα 2815104098-099 και 6972872983 ενώ οι οδηγοί των μοτοσυκλετών θα πρέπει να δηλωθούν και μέσω των σωματείων τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους τους αγωνιζόμενους των αυτοκινήτων για το drag day και drift , έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τους περσινούς κανονισμούς γι αυτό παρακαλώ να είστε όλοι ενήμεροι και έτοιμοι γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε.

Θα υπάρχουν φόρμες στην πίστα για τις κατηγορίες index 12 έως και 15 τις οποίες δίνοντας 15ε (για το επόμενο καθαριστήριο) θα τις νοικιάζετε για το διήμερο.
Ετοιμαστείτε για ενα διήμερο με πολλές δυνατές κόντρες και πολλά διπλά καπνισμένα περάσματα!!

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!