13Δεκέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | Φίλοι VESPA Πύργου: Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Βόλτα Διακεκριμένων Κυρίων από Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

Φίλοι VESPA Πύργου: Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Βόλτα Διακεκριμένων Κυρίων από Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία

Φίλοι VESPA Πύργου: Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Βόλτα Διακεκριμένων Κυρίων από Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία

Με αφορμή την παγκόσμια διοργάνωση βόλτας διακεκριμένων κυρίων, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, (γνωστή ως DGR , Distinguised Gentleman's Ride)που προωθείται και διοργανώνεται παγκοσμίως με σκοπό την υποστήριξη του ιδρύματος MOVEMBER στην Αυστραλία και ειδικότερα στην έρευνά του για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη των ανδρών και για την ψυχική μας υγεία, διοργανώνεται με πρωτοβουλία των συμπολιτών μας Μπούζα Γιώργου και Διαμαντόπουλου Τάκη,περίπατος με κλασσικά και vintage μηχανάκια την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία.

Αφετηρία στο ανθοπωλείο Μοσχόπουλου,στον πεζόδρομο.Τερματισμός στην Αρχαία Ολυμπία,όπου πίνουμε καφεδάκι.

Για τη συμμετοχή επιβάλλεται αυστηρά να φοράμε κράνος καθώς και κλασσική ενδυμασία. Προαιρετικά κάνουμε οικονομική συνεισφορά στο ίδρυμα MOVEMBER (από 2 ευρώ και επάνω)

Η διαδικασία είναι η εξής:

• Δήλωσε την συμμετοχή σου στο www.gentlemansride.com επέλεξε Ancient Olympia ride και -αν θες - κ;aνε την δωρεά σου για καλό σκοπό.

Τονίζουμε ότι:

1. Είναι επείγον να δηλωθεί η συμμετοχή στο παραπάνω σάιτ το ταχύτερο δυνατόν, για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει...ακόμα κι αν δεν καταφέρει να έρθει τελικά.2.H οικονομική συνδρομή είναι προαιρετική και δεν είναι απαραίτητο να γίνει ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής.Για παράδειγμα μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή κι άλλη ώρα να δώσουμε συνδρομή αν επιθυμούμε (προαιρετικά από 2 ευρώ κι όποιο επιθυμείτε).Μπορεί κάποιος να συνδράμει ακόμα κι αν δε συμμετέχει στη βόλτα.

3.Χωρίς κράνος δε θα συμμετάσχει ΚΑΝΕΝΑΣ.Υποχρεωτικά ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ...πχ κοστούμι,γιλέκο,γραβάτα,γάντια κλπ.

Φυσικά οι ΦΙΛΟΙ VESPA ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ συμμετέχουν στην εκδήλωση. Σας περιμένουμε όλους στις 24 Σεπτεμβρίου να απολαύσετε την εκδήλωση είτε σαν συμμετέχοντες είτε σαν θεατές.

πηγή φωτογραφιών και βίντεο: https://www.gentlemansride.com

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!