20Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | Πύργος-Αρχαία Ολυμπία: Με μεγάλη επιτυχία το Gentlemen’s Ride… με βόλτα με παλιές μηχανές για φιλανθρωπικό σκοπό!!

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

Πύργος-Αρχαία Ολυμπία: Με μεγάλη επιτυχία το Gentlemen’s Ride… με βόλτα με παλιές μηχανές για φιλανθρωπικό σκοπό!!

Πύργος-Αρχαία Ολυμπία: Με μεγάλη επιτυχία το Gentlemen’s Ride… με βόλτα με παλιές μηχανές για φιλανθρωπικό σκοπό!!

Παγκόσμιο ραντεβού για φιλανθρωπικό σκοπό με κλασικές μοτοσικλέτες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί Κυριακής 24/09 το Gentlemen’s Ride, καθώς πολλοί καλοντυμένοι κύριοι από τον Πύργο και την Ηλεία γενικότερα, την Πάτρα αλλά και άλλες περιοχές, παραβρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης, τον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο και με τις παλιές μοτοσυκλέτες τους ξεκίνησαν τη βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ηλείας και εν συνεχεία στην εθνική οδό μέχρι την Αρχαία Ολυμπία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύργος και άλλες έξι ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Ηράκλειο, Πάτρα, Σάμος, Σαντορίνη, Σπέτσες) έδωσαν με τον τρόπο αυτό το «παρών» στο παγκόσμιο ραντεβού του Distinguished Gentleman’s Ride (βόλτας διακεκριμένων κυρίων) την πομπή δηλαδή vintage μοτοσυκλετών για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση διοργανώνεται παγκοσμίως την ίδια μέρα με σκοπό την υποστήριξη του ιδρύματος MOVEMBER στην Αυστραλία και ειδικότερα στην έρευνά του για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη των ανδρών και για την ψυχική μας υγεία .

Η πρωτοβουλία για την περιοχή μας ήταν των συμπολιτών μας Μπούζα Γιώργου και Διαμαντόπουλου Τάκη και η ανταπόκριση μεγάλη.

Η συγκέντρωση των δεκάδων παλιών μηχανών έγινε στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο. Μετά το καλωσόρισμα και τις σχετικές οδηγίες των οργανωτών το κομβόι ξεκίνησε με μικρή ταχύτητα προς ΟΛΥΜΠΙΑ.

Στάση ανασυγκρότησης έγινε στη μέση της διαδρομής και με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες ομαδικής οδήγησης οι συμμετέχοντες στο κέντρο της Ολυμπίας όπου πίνοντας καφέ άρχισαν τα σχέδια για την επόμενη δράση Gentlemen’s Ride του 2018!

Οι φίλοι Vespa Πύργου συμμετείχαν με τις καλοσυντηρημένες βέσπες τους, φυσικά με κυριλέ ντύσιμο και εξοπλισμό, όπως πρόσταζε η διοργάνωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες!

21766485 10214508319571005 5955679642402248319 n-696x392

arxaia-olympia-018

arxaia-olympia-030

arxaia-olympia-042

filoivespas.blogspot.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!