19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | ΑΟΛΑΠ: Με δυνατές συμμετοχές στο 33o Rally Sprint Καλαμάτας

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

ΑΟΛΑΠ: Με δυνατές συμμετοχές στο 33o Rally Sprint Καλαμάτας

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου η ΑΛΑ Καλαμάτας διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον αγώνα και πρώτο για φέτος, του Κυπέλλου Χώματος στην Ε.Δ. Σουληνάρι.

Τα πληρώματα εκκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου από την πλατεία της Πύλου αφού πρώτα πραγματοποίησαν Τεχνικό Έλεγχο στην προβλήτα. Το πρωί της Κυριακής, στις 10:00, ξεκίνησε το πρώτο αυτοκίνητο από την κεντρική πλατεία Σουληναρίου.

Η ΑΟΛΑΠ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει, με τα μεγάλα όπλα της μπροστά, τους Στέλιο Λαϊνόπουλο - Τάσο Παπαδόπουλο να δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη στoν αγώνα. Με το γνωστό Subaru Impreza της C2 σίγουρα θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ταχύτητα στον κόσμο.

Στην C6/F2 οι Θοδωρής Πανούτσος - Φώτης Αλεξανδρόπουλος με το "τερατάκι" Toyota Yaris αποτελούν φαβορί για τη διεκδίκηση της νίκης στις επί μέρους κατηγορίες και ένα δυνατό πλασάρισμα στην Γενική Κατάταξη.

Τέλος, συνοδηγός του Τάκη Πολυμενέα από την ΑΛΑ Καλαμάτας θα είναι ο δικός μας Ίαν Παπανικολάου στην πρώτη συνεργασία του πληρώματος. Με το Citroen Saxo A6 της C5/F2 αναμένουμε δυνατά και γρήγορα περάσματα με στόχο όπως δηλώνουν την διεκδίκηση της πολύ ανταγωνιστικής F2.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!