17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Αστέρας Τρίπολης: Απέκτησε το νεαρό άσσο Παναγιώτη Μπινιώρη από τη Νέα Φιγαλεία

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Αστέρας Τρίπολης: Απέκτησε το νεαρό άσσο Παναγιώτη Μπινιώρη από τη Νέα Φιγαλεία

Αστέρας Τρίπολης: Απέκτησε το νεαρό άσσο Παναγιώτη Μπινιώρη από τη Νέα Φιγαλεία

Και επίσημα λοιπόν στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης θα βρίσκεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο νεαρός άσσος του ποδοσφαίρου από τη Νέα Φιγαλεία, Παναγιώτης Μπινιώρης.

Ο Παναγιώτης είναι εδώ και λίγες ώρες το νέο απόκτημα του Αστέρα και θα αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας. Στο παρελθόν ο νεαρός Παναγιώτης έχει δοκιμασθεί ξανά από την ομάδα της Τρίπολης και πλέον μια μεγάλη πόρτα άνοιξε. Ο Μπινιώρης έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Πύργου , τον Πανηλειακό αλλά και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με μεγάλη επιτυχία αλλά και στην Μικτή ομάδα ποδοσφαίρου Ηλείας αλλά και στην Μικτή Περιφερειακή ομάδα Δυτικής Ελλάδος. Πλέον μια μεγάλη οικογένεια τον περιμένει σε ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνισθεί.

Ο Παναγιώτης δήλωσε στο ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που με δέχτηκαν στην οικογένεια του Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα και μου δίνεται από σήμερα η δυνατότητα να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία που θα μου τύχει και να αποδείξω πως δεν ήρθα τυχαία στο σύλλογο. Προσπάθησα πολύ για να ''πετύχω'' το στόχο μου και τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Άρη Ρουμελιώτη καθώς μαζί του έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και τον Κώστα Μπακάλη στηρίγματά μου στο Πανηλειακό και την Θύελλα Πύργου, το κ.Μπαρτζάκα και την διοίκηση του Ολυμπιακού Ζαχάρως για την εμπιστοσύνη τους σε μένα, το Αντώνη Χρυσανθακόπουλο προπονητή μου στην Μικτή Ηλείας,σε μια μικτή ομάδα που γίνεται εξαιρετική δουλεία και μας δίνεται η ευκαιρία να προωθηθούμε σε υψηλότερα επίπεδα και τέλος όλους όσους με στηρίζουν αυτά τα χρόνια με πρώτη την οικογένειά μου.''

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!