17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Πανηλειακός: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 27 Ιουλίου

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Πανηλειακός: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 27 Ιουλίου

Πανηλειακός: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 27 Ιουλίου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου στο Εργατικό Κέντρο Πύργου η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του Πανηλειακού, όπου έγινε για μια ακόμα φορά η προσπάθεια για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

Η προσπάθεια που έγινε δεν έδωσε στο τέλος της βραδιάς κάποιο θετικό αποτέλεσμα και ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ.

Ο κ.Κώστας Παναγιωτόπουλος ήταν εκείνος που μίλησε αρχικά στη συνέλευση, καλώντας όλο τον κόσμο του Πανηλειακού να συνεισφέρουν έτσι ώστε να σταθεί γερά στα πόδια της η ιστορική ομάδα του Πύργου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Εάν βρεθεί κάποιος και πει ότι είναι έτοιμος για τη Γ'Εθνική να έρθει εδώ απάνω να δώσει την πρότασή του, να αφήσει και το βιβλιάριο για να πληρώνονται οι δόσεις και να πάμε να κατεβάσουμε την ομάδα στη Γ'Εθνική".

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Δήμαρχος Πύργου κ.Γαβρίλης Λιατσής ο οποίος δήλωσε:

"Βρισκόμαστε γενικότερα σε μια κατάσταση κοινωνικής αποσύνθεσης. Όλες οι δομές είναι διαλυμένες. Αυτό που βιώνει ο Πανηλειακός, το βιώνει η πόλη στο σύνολό της. Ο Πανηλειακός δεν ενώνεται με κανέναν, δεν αλλάζει καθόλου το όνομά του, παραμένει όπως είναι, φτωχός και αξιοπρεπής, ρακένδυτος και όπως ακριβώς έχει προσδιοριστεί μέσα από την κοινωνική αδιαφορία που υπάρχει σήμερα, αλλά παραμένει Πανηλειακός. Εγώ ως Δήμαρχος του Πύργου δεν θα επιτρέψω και δε θα δώσω το γήπεδο του Πανηλειακού σε καμία άλλη ομάδα που να έχει παραποιήσει το όνομά της και να μην κουβαλάει την ιστορία της. Αποκλείεται να το δώσω, ούτε τις εγκαταστάσεις."

DSCN0071

DSCN0074

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!