16Φεβρουάριος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Πανηλειακός: Αέρας αισιοδοξίας από το Δ.Σ. Πύργου - Με προσωρινή διοίκηση στη Γ'Εθνική

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Πανηλειακός: Αέρας αισιοδοξίας από το Δ.Σ. Πύργου - Με προσωρινή διοίκηση στη Γ'Εθνική

Πανηλειακός: Αέρας αισιοδοξίας από το Δ.Σ. Πύργου - Με προσωρινή διοίκηση στη Γ'Εθνική

Τη στήριξη της ομάδας του Πανηλειακού δήλωσε ομόφωνα προχθές το βράδυ , λίγο μετά τις 8:30, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώπιον των μελών και φίλων του Πανηλειακού.

Με αφορμή τη διαμορφωθείσα κατάσταση στον «Πανηλειακό Α.Ο» και την σωτηρία της ομάδας», πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, η οποία είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα καθόσον την 6η Αυγούστου λήγει η ημερομηνία κατάθεσης συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αποφασίστηκε, λοιπόν να ορισθεί ένα προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων, οι οποίοι και θα δηλώσουν τον Πανηλειακό στη Γ'Εθνική κατηγορία, στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Ο κ.Λιατσής μιλώντας ενώπιον όλων, εισηγήθηκε για τον Πανηλειακό, μεταξύ άλλων τα εξής:

"Μπροστά στη διαδικασία της διάλυσης της πιο ιστορικής ομάδας του νομού μας, είμαστε υποχρεωμένοι ως Δημοτική Αρχή να κάνουμε τη μάχη που πρέπει για κρατήσουμε αυτή την ομάδα στη Γ'Εθνική.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι: 1ον, ο Πανηλειακός είναι ερασιτεχνικό πλέον σωματείο; Η απάντηση έτσι όπως την έχουμε πάρει είναι ναι. Είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Άρα είναι απηλλαγμένος των υποχρεώσεων των επαγγελματικών σωματείων, με ότι συνεπάγεται αυτό. Άρα αυτό το βάρος που έχει φύγει από την ομάδα της δίνει τη δυνατότητα να έχει λαϊκή βάση, λαϊκή έκφραση, ως Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά από τις νόμιμες διαδικασίες.

Από εκεί και πέρα εγώ ζητάω από τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων να κάνουμε κάτι που και παλιότερα είχαμε κάνει όταν ήμουν Δήμαρχος και ήταν από τις περιπτώσεις που υπήρχε απόλυτη ομοφωνία. Σε ειδικότερη σύσκεψη που θα κάνουμε με τους επικεφαλής των παρατάξεων, μόνοι μας να μας δοθεί το περιθώριο να βρούμε τρόπους που μέσα από μια διαπαραταξιακή επιτροπή θα μπορέσουμε αυτά τα θεωρητικά που λέω τώρα να τα κάνουμε χειροπιαστές αποδείξεις αγάπης προς την ομάδα."

DSCN0080

DSCN0084

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!