20Ιούλιος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Πύργος: Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο Red Boys Festival στην Αγία Βαρβάρα

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Πύργος: Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο Red Boys Festival στην Αγία Βαρβάρα

Πύργος: Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο Red Boys Festival στην Αγία Βαρβάρα

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας το 2ο RedBoys Festival.

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Πανηλειακού ήρθε για μια ακόμη χρονιά διοργανώνοντας ένα πολύ ξεχωριστό Φεστιβάλ, που όπως φάνηκε, ξεχώρισε και άφησε όλους όσοι το επισκέφτηκαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Το line up και για φέτος ήταν πολύ δυνατό.

Αρχικά, το φεστιβάλ άνοιξε με τον MC-BSX, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της hiphop σκηνής στον Πύργο βάζοντάς μας με τις ρίμες του κατευθείαν στο κλίμα και σε όλο το mood -θα λέγαμε- αυτού που θα επακολουθούσε στην πορεία της βραδιάς.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ENIGMA & A.LEKSEIS, οι οποίοι έδωσαν το παρών και πέρυσι και έκαναν τη δική τους φασαρία με τα κομμάτια τους , οι οποίοι κατάγονται από την Ανδραβίδα και είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον.

Αργότερα καθώς σκοτείνιαζε, ανέβηκαν στο stage οι SQUIRT FAMILY & THE COUSIN, μια πολύ καλή μπάντα από τον Πύργο σε stoner ρυθμούς.

 DSC0471

Για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε μια από τις σπάνιες μπάντες στην Ελλάδα, σε ρυθμούς melodic punk rock, οι BANDAGE με πολλά live στα βαλκάνια και αλλά μέρη της Ευρώπης όπως Τσεχία, Αυστρία, Κροατία, Σερβία. Οι επιρροές τους είναι κυρίως από bad religion, blink 182, iron maiden, foo fighters κλπ.

Με άγριες διαθέσεις, στο stage ανέβηκαν οι ONE LAST ROUND. Η μπάντα είναι σχετικά καινούργια, αφού δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του '14. Η μουσική τους έχει πολλά στοιχεία hardcore punk rock και η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015.

Τη βραδιά του 2ου RedBoys Festival έκλεισε ο ΒΕΒΗΛΟΣ, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή στην hip – hop σκηνή, ο οποίος θα μας κάνει να θυμόμαστε αυτό το live για πολύ καιρό.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου, με την προσδοκία να ζήσουμε ξανά κάτι τόσο δυνατό. Μια αξιέπαινη προσπάθεια που δείχνει ξεκάθαρα πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για τον Πανηλειακό αλλά και γενικότερα στο να διοργανώνεται κάτι ομαδικό.

 DSC0511

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!