17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | ΕΠΣ Ηλείας: Την Κυριακή 30 Αυγούστου το Σεμινάριο Διαιτησίας στο Κατάκολο

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

ΕΠΣ Ηλείας: Την Κυριακή 30 Αυγούστου το Σεμινάριο Διαιτησίας στο Κατάκολο

ΕΠΣ Ηλείας: Την Κυριακή 30 Αυγούστου το Σεμινάριο Διαιτησίας στο Κατάκολο

Την Κυριακή 30-8- 2015 στο ξενοδοχείο «Οδυσσέας» (Κατάκολο) θα διεξαχθεί το σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου η ΕΔ/ΕΠΣ Ηλείας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου , εκτός από την ανάλυση των κανονισμών που θα γίνει από καταξιωμένους εκπαιδευτές, όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της ένωσης μας θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις (οι παρατηρητές διαιτησίας και video test), προκειμένου να πιστοποιηθούν ως διαιτητές , συμφώνα με τον κανονισμό διαιτησίας και τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η εξεταστέα υλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ και είναι η ιδία ύλη με αυτήν που εξετάστηκαν οι διαιτητές στα σεμινάρια των εθνικών πρωταθλημάτων .

Η συμμέτοχη όλων των διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας είναι υποχρεωτική για τη λήψη της πιστοποίησης αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούνται στους αγώνες της ένωσης μας.

Όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας προκειμένου να γίνουν δεκτοί στο σεμινάριο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση προς την ΕΔ/ΕΠΣΗ μέχρι την Παρασκευή 28-8-2015. Το έντυπο της αίτησης οι διαιτητές μπορούν να το παραλαμβάνουν από την γραμματεία της ΕΠΣΗ και να το υποβάλλουν κατά τις ώρες λειτουργιάς της.

Το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί με νεώτερη ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣΗ

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!