19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Κόροιβος Αμαλιάδας: The final countdown

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Κόροιβος Αμαλιάδας: The final countdown

Κόροιβος Αμαλιάδας: The final countdown

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Ο Κόροιβος ετοιμάζεται για δεύτερη σερί σεζόν να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση της Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Τζέτζος παραχώρησε συνέντευξη, μέσω της οποίας διευκρίνισε σημαντικά θέματα, με πρώτο και καλύτερο τη νέα εποχή που φέρνει το καινούργιο αθλητικό νομοσχέδιο.

Η κάρτα φιλάθλου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλάζουν τα δεδομένα που είχαμε συνηθίσει και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΚΑΕ Κόροιβος αποκάλυψε τις διαδικασίες που υπάρχουν πλέον για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κόσμου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη λαμπερή εκδήλωση του Σαββάτου, όπου ο Βασίλης Σκουντής και η Πατρίτσια Κάβουρα θα παρουσιάσουν στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας τον νέο Κόροιβο!

Για την πορεία της προετοιμασίας, είπε: "Η ομάδα μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας αφού σε 10 μέρες ξεκινά η Basketleague ΣΚΡΑΤΣ, και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζουμε τα Τρίκαλα. Περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί και να πλαισιώσει την ομάδα".

Για τη νέα εποχή στην προμήθεια εισιτηρίων και την κάρτα φιλάθλου, τόνισε:

"Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους κάποιες σημαντικές αλλαγές που ισχύουν από φέτος κατά την αγορά τόσο των απλών εισιτηρίων, όσο και των διαρκείας. Είναι σημαντικό ο κόσμος να μάθει για τον τρόπο προσέλευσής του στο γήπεδο, για να μην έχει δυσκολίες και συναντήσει απρόοπτα. Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου για όλους και ειδικά από 01/01/2016 δεν θα μπορεί κανένας να μπαίνει στο γήπεδο ή να αγοράζει εισιτήριο χωρίς αυτήν. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτες διαρκείας και δεν έχουν προσέλθει στην γραμματεία της ΚΑΕ, θα πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία τους μέχρι τις 10 του μήνα για να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή. Όλα τα εισιτήρια φέτος είναι ηλεκτρονικά και η ομάδα μας θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα της viva.gr, η οποία είναι μεγάλη και αναγνωρισμένη εταιρεία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από εκεί θα μπορεί ο καθένας να αγοράζει εισιτήριο, μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, ή από κάποια συγκεκριμένα σημεία πώλησης στην Αθήνα (Public, Γερμανός κ.ά.), καθώς και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, όπου θα σκανάρονται τα εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.

Κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον χώρο, χωρίς να έχει στην κατοχή του εισιτήριο. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και όπως προαναφέραμε από το ξεκίνημα του νέου έτους δεν θα γίνεται καν να αγοραστεί εισιτήριο, χωρίς την κάρτα φιλάθλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η κάρτα φιλάθλου ισχύει για όλα τα αθλήματα και όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα. Για παράδειγμα με την κάρτα φιλάθλου που θα εκδώσει σε κάποιον η ΚΑΕ Κόροιβος θα μπορεί πάει να δει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα".

Για το πώς θα γίνεται η έκδοσή της, ανέφερε: "Θα πρέπει να περάσουν όλοι από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καποδιστρίου 9, Αμαλιάδα και να κάνουν εγγραφή στο σύστημα με τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Όταν αποκτήσει κάρτα φιλάθλου θα μπορείς να αγοράζεις εισιτήρια από παντού".

Για την παρουσίαση της νέας ομάδας, αποκάλυψε: "Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ώρα 7:30 το βράδυ στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα, η ομάδα θα κάνει την επίσημη παρουσίαση των παικτών, των χορηγών της και της φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο έγκριτος και πολύ γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής, μαζί με την Πατρίτσια Κάβουρα, που είναι παρουσιάστρια στην ΟΡΤ. Θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις, σε μια ζεστή και εντυπωσιακή βραδιά. Καλούμε όλο τον κόσμο να βρίσκεται εκεί. Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και περιμένουμε όλους τους φίλους μας να έρθουν και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας".

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!