22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Τρόμος στο Ζάγκρεμπ! Χτύπησαν και έβγαλαν μαχαίρι σε Έλληνες δημοσιογράφους-Ανάμεσα τους ο Ηλείος Διονύσης Βερβελές

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Τρόμος στο Ζάγκρεμπ! Χτύπησαν και έβγαλαν μαχαίρι σε Έλληνες δημοσιογράφους-Ανάμεσα τους ο Ηλείος Διονύσης Βερβελές

Ευτυχώς που δεν δόθηκαν εισιτήρια σε φίλους του Ολυμπιακού! Θύματα επίθεσης έπεσαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι από κουκουλοφόρους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κέντρο της πόλης!

Οι Διονύσης Βερβελές και Γιώργος Στασινόπουλος δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Ντιναμό οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και αναζητούσαν φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ως γνωστόν δεν έχουν ταξιδέψει στην πόλη (οι “ερυθρόλευκοι δεν πήραν εισιτήρια).

Οι δύο Έλληνες δημοσιογράφοι έκαναν μια βόλτα στην πόλη και όταν έγιναν αντιληπτοί, δέχθηκαν την επίθεση των κουκουλοφόρων. Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων τους, ο ένας δημοσιογράφος χτυπήθηκε, ενώ ένας από τους κουκουλοφόρους έβγαλε και μαχαίρι!

Ευτυχώς, οι Έλληνες δημοσιογράφοι γλίτωσαν τα χειρότερα καθώς φώναξαν "press-press" και οι χούλιγκανς τους άφησαν και έφυγαν τρέχοντας προς άλλη κατεύθυνση. Τόσο ο Διονύσης Βερβελές όσο και ο Γιώργος Στασινόπουλος είναι απολύτως καλά στην υγεία τους.

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)/newsit.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!