24Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Ξεκινά η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ!

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Ξεκινά η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ!

Ξεκινά η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ!

Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ σε συνεργασία με την Viva.gr ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 31/10 και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Κ.Γ. Αμαλιάδας.

Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εισιτήριο διαδικτυακά μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα, https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/ και μέσα από μία πολύ απλή διαδικασίαθα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο και να εκτυπώσουν το voucher αγοράς, το οποίο θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας την ημέρα του αγώνα.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Κόροιβος – ΑΕΚ είναι 15 ευρώ και 20 στις διακεκριμένες (διάζωμα Α3 ΚΑΙ Α4) ενώ τα μαθητικά – φοιτητικά και ανέργων κοστίζουν 5ευρώ.

Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και στα γραφεία της ομάδας μας (Καποδιστρίου 9, τηλ. 26220-28528). Να υπενθυμίσουμε ότι οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια από το γραφείο μας, η το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής), καθώς επίσης και τον αριθμό ΑΜΚΑ, βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!