17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Στο πανελλήνιο της Π.Ο.Κ και η Ηλεία με την PANAGIOTOPOULOS TEAM

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Στο πανελλήνιο της Π.Ο.Κ και η Ηλεία με την PANAGIOTOPOULOS TEAM

Στο πανελλήνιο της Π.Ο.Κ και η Ηλεία με την PANAGIOTOPOULOS TEAM

Το παρόν θα δώσει η PANAGIOTOPOULOS TEAM στο επίσημο, αναγνωρισμένο και μοριοδοτούμενο από την Γ.Γ.Α. πανελλήνιο πρωτάθλημα KICK BOXING παίδων-εφήβων της Π.Ο.Κ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια από τις 6 έως 8 Νοεμβρίου 2015.

Η μοναδική εκπρόσωπος του νομού Ηλείας σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση θα συμμετάσχει με 5 αθλητές. Η πανελληνιονίκης το 2013 Ζέζα Κατερίνα θα αγωνιστεί στην κατηγορία νεανίδων 15-16 ετών, στο αγωνιστικό στυλ Low Kick στα +60kg. Στην κατηγορία παίδων 13-14-15 θα αγωνιστούν, ο Κλάδης Αποστόλης στο Kick Light στα +69kg, ο Σμαρνάκης Γιώργος στα -57kg kick light και ο Δρακόπουλος Δημήτρης στα -47kg kick light. Στην αγωνιστική ομάδα που θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο θα αγωνιστεί και ο αθλητής του Διονύση Παπαδόπουλου από την Ilida Fighting Academy, Παντούλας Σπύρος στα -71kg low kick στην κατηγορία νέων ανδρών 17-18 ετών.

kbox

Για τους 4 αθλητές αθλητές είναι η πρώτη τους επαφή σε αγώνες πανελληνίου επιπέδου, καθώς η Ζέζα έχει συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν με επιτυχία. Η προετοιμασία τους έγινε από τον προπονητή τους και προπονητή των σχολών Fighting Academy Pyrgos και Ilida Fighting Academy, Παναγιωτόπουλο Γιώργο. Σε αυτή την προσπάθεια των Ηλείων αθλητών συνέβαλλε σημαντικά η AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε, αποκλειστικός χορηγός της αγωνιστικής ομάδας της PANAGIOTOPOULOS TEAM. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, να έχουν καλούς αγώνες και χωρίς τραυματισμούς.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!