20Ιανουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Μεγάλη επιτυχία του Επειού, οργανώνει Σχολή Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Μεγάλη επιτυχία του Επειού, οργανώνει Σχολή Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης

Μεγάλη επιτυχία του Επειού, οργανώνει Σχολή Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης

Μια σπουδαία επιτυχία είχαμε για τον Επειό Ήλιδας, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και προβολής του αθλήματος της Κολύμβησης στην Ηλεία. Πρόκειται για την ανάληψη της σύστασης Σχολής Κριτών και Χρονομετρών, εγκεκριμένης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Έτσι, ο Επειός Γ. Σ. Ήλιδας και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ( Κ.Ο.Ε) με την συνεργασία της περιφερειακής επιτροπής Πελοποννήσου ανακοινώνουν τη δημιουργία Σχολής Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η Σχολή έχει εγκριθεί από το Δ.Σ της Κ.Ο.Ε

Οι νέοι Κριτές που θα αποφοιτήσουν από τη σχολή θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ως Κριτές με αμοιβή (οδοιπορικά) , σε διοργανώσεις Κολύμβησης της Ομοσπονδίας, των Περιφερειακών Επιτροπών και των Συλλόγων-Ομίλων.

Η Σχολή θα λειτουργήσει το Σάββατο και την Κυριακή 5 - 6 ΜΑΪΟΥ 2018 και την εποπτεία- διδασκαλία θα έχουν Εκπαιδευτές-Καθηγητές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Τη Σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν κάτοικοι της Ηλείας και άλλων περιοχών της Ελλάδος ηλικίας 18 ετών και άνω.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων της Σχολής, θα δοθεί δίπλωμα Κριτή-Χρονομέτρη Κολύμβησης στους συμμετέχοντες .

Θα κατέχουν δε τις παρακάτω ιδιότητες.

  • ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ
  • ΚΡΙΤΕΣ..ΑΦΙΞΕΩΝ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ..ΑΓΩΝΩΝ
  • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ
  • ΑΦΕΤΕΣ

Θα διδάξει ο κ. Νικόλαος Κραουνάκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης Κ.Ο.Ε – Περιφερειακός Προπονητής .

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση για την συμμετοχή τους στο γραφείο του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας. Θα ανακοινωθεί προσεχώς το πρόγραμμα. ( Ώρα και αίθουσα ).

Τηλ: 6944 595 345 & 6987 946 600

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!