27Μάιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Street Volley 4χ4 στην Αρχαία Ολυμπία

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Street Volley 4χ4 στην Αρχαία Ολυμπία

Street Volley 4χ4 στην Αρχαία Ολυμπία

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βόλεϊ (παράρτημα Δυτικής Ελλάδας), και το Αθλητικό Σωματείο της πόλης Ολυμπιονίκης διοργανώνουν την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα από 9:00 έως 13:30, τουρνουά Street Volley έναντι του Δημαρχείου δίνοντας την δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής, καθώς και στους αθλητές των όμορων ακαδημιών που θα συμμετέχουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν το βόλεϊ.

Η διοργάνωση έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα με κύριο στόχο την μύηση των μαθητών στο άθλημα του βόλεϊ.

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων από όλα τα σχολεία του νομού μας . Η συγκρότηση τους σε ομάδες θα γίνει πριν τους αγώνες από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος: «Ολυμπία, Ευρωπαϊκή αθλητική πόλη 2018».

Παράλληλα στο πρόγραμμα, εκτός των αθλητικών δράσεων, περιλαμβάνεται και ενημέρωση στους συμμετέχοντες από Επιστήμονες, για την Στοματική Υγιεινή, καθώς επίσης και ομιλία από τον Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Κουτσολιά Νικόλαο, με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Αρχαία Ελληνική Εκπαίδευση».

Καλούμε όλους τους μαθητές των σχολείων του Νομού μας αλλά και όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την ξεχωριστή εμπειρία του Street Volley 4χ4 να συμμετέχουν σε αυτήν την διοργάνωση.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ιδιαίτερα ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και συγκεκριμένα την διευθύντρια κα Ερωφίλη-Ίριδα Κόλλια για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Street volley[1]

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!