20Ιανουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Ακύρωσε τα εισιτήρια δύο παικτών ο Κόροιβος: «Να σας ανταποδώσει η ζωή αυτό που κάνατε»

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Ακύρωσε τα εισιτήρια δύο παικτών ο Κόροιβος: «Να σας ανταποδώσει η ζωή αυτό που κάνατε»

Ακύρωσε τα εισιτήρια δύο παικτών ο Κόροιβος: «Να σας ανταποδώσει η ζωή αυτό που κάνατε»

Ο Κόροιβος ακύρωσε τα εισιτήρια του Μάρκους Πόσλεϊ και του Τζαχίι Κάρσον, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να πετάξουν για τις ΗΠΑ. «Να σας ανταποδώσει η ζωή αυτό που κάνατε στον Κόροιβο», το μήνυμα του GM!

Εξελίξεις στην ομάδα της Αμαλιάδας! Μετά τον υποβιβασμό στην Α2 με την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, ο Κόροιβος είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως: «Παίχτηκε περίεργο παιχνίδι εις βάρος μας, θα αναλάβει η αθλητική δικαιοσύνη».

Οι εξελίξεις, λοιπόν, έχουν να κάνουν με την απόφαση της ομάδας να ακυρώσει τα εισιτήρια των Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχίι Κάρσον, που ετοιμαζόντουσαν να πετάξουν πίσω στις ΗΠΑ. Την είδηση μετέφερε πρώτο το «Sportando» και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το SDNA.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sdna.gr από το περιβάλλον των παικτών αναφέρουν πως το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των δύο τους ανέφερε τα εξής: «Ο GM μας έδωσε αυστηρές οδηγίες να σας πούμε πως σας ακύρωσε τα εισιτήρια. Λέει αντίο, ευχόμενος και στους δύο να σας ανταποδώσει η ζωή όσα κάνατε στον Κόροιβο».

Έτσι, οι δύο Αμερικανοί, που ήδη βρίσκονται στο αεροδρόμιο, θα βγάλουν δικά τους εισιτήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το SDNA ως όφειλε επικοινώνησε με την ΚΑΕ Κόροιβος και το μέλος του Δ.Σ. και team manager της ομάδας, Άγγελο Αθανασόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Η επίσημη θέση της ΚΑΕ Κόροιβος είναι το χθεσινό δελτίο Τύπου, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας και στην επίσημη σελίδα στο Facebook. Αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε να προσθέσουμε, για να είμαστε σωστοί προς τον GM, ότι υπάρχει άλλο ένα μήνυμα, που αναφέρει πως ο GM μεταφέρει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Τους διευκρίνισε πως πρόκειται για απόφαση του Δ.Σ., η οποία είναι οριστική. Αυτό είναι το μόνο σχόλιο που κάνουμε επίσημα. Από εκεί και πέρα, η επίσημη και μοναδική θέση της ΚΑΕ είναι το χθεσινό δελτίο Τύπου».

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!