23Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία [PHOTOS]

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία [PHOTOS]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία [PHOTOS]

Με μεγάλη επιτυχία

πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY στην Αρχαία Ολυμπία, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Ε.Σ.ΠΕ.Π και ο Α.Ο. Αρχαίας Ολυμπίας «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ».

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες του τοπικού ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ και του ΚΟΡΟΙΒΟΥ Αμαλιάδος, καθώς και η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά στα εννέα γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί στον δρόμο έναντι του Δημαρχείου.

Πριν την αγωνιστική δράση, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από το Υποψήφιο Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ για τον Αθλητισμό στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς και για την Στοματική Υγιεινή από την οδοντίατρο κ. ΚΟΤΣΙΛΙΜΠΑ ΑΙΜΙΛΙΑ και ειδικό ορθοδοντικό κ. ΜΠΑΧΟΥΡΟ ΦΩΤΗ.

Στα πλαίσια των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους συμμετέχοντες, γιατί στόχος των συνδιοργανωτών είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Στην διοργάνωση βοήθησε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών παρέχοντας πρώτες βοήθειες και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προσφέροντας Νερά, χυμούς και φρούτα.

ol1

ol2

ol3

ol4

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!