24Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Κόροιβος-Στίβος: 2ος στο Run Greece 3 χιλιομέτρων ο Δημήτρης Μειντής [PHOTO]

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Κόροιβος-Στίβος: 2ος στο Run Greece 3 χιλιομέτρων ο Δημήτρης Μειντής [PHOTO]

Την 2η θέση στο τελικό του Run Greece 3 χιλιομέτρων που έγινε την Κυριακή στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, κατέκτησε ο αθλητής του Κοροίβου Δημήτρης Μεϊντής.

Αναλυτικά ο Σύλλογος αναφέρει:

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του Κοροίβου Μεΐντή Δημήτρη για την 2η θέση στο τελικό του Run Greece 3 χιλιομέτρων που έγινε την Κυριακή στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας.
Ο 22χρονος αθλητής του συλλόγου μας μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα μέχρι τα τελευταία μέτρα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, με χρόνο 8:38, μόλις 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο Αουρέλ Γκιούρα (8:36)
Ο Δημήτρης τα τελευταία 2 χρόνια, με συνέπεια και υπευθυνότητα, προπονείται καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Με υπομονή και επιμονή έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους του και να συγκαταλέγεται στους καλύτερους δρομείς μεσαίων αποστάσεων της χώρας μας.
Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει την προσπάθεια του με τον ίδιο ζήλο και να τον βλέπουμε να βελτιώνεται.
Συγχαρητήρια και στον πρώτο αθλητή Αουρέλ Γκιούρα από τον Έσπερο Πάτρας για την νίκη του. Ο Αουρέλ είναι πανελληνιονίκης στην απόσταση. Η αθλητική ποιότητα του Αουρελ εκτός του ότι δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του Δημήτρη, τον βοήθησε να κάνει μια μεγάλη επίδοση που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ.

Καλή συνέχεια Δημήτρη στους επόμενους στόχους σου !!!»

meintios

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!