26Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | ΠΑΚ Ηλείας: «Δείτε πως αποφασίζουν στην Πειθαρχική Επιτροπή...»

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

ΠΑΚ Ηλείας: «Δείτε πως αποφασίζουν στην Πειθαρχική Επιτροπή...»

Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα μια στοιχειώδους νομιμότητας, και αποδεικνύουν σε κάθε περίπτωση ότι λειτουργούν κατά το δοκούν και όπως βολεύει και εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Πολλές φορές έχουμε καταγγείλει τον κακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ΕΠΣ Ηλείας από τον Πρόεδρο και το περιβάλλον του. Με πρόσωπα που ενίοτε «χρησιμοποιούν» ως... μαριονέτες, χωρίς φωνή και άποψη, μόνο και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια από τις πιο σημαντικές Επιτροπές, η Πειθαρχική... Εκεί όπου άλλοι εγγράφονται ως... παρευρισκόμενοι και άλλοι... υπογράφουν στο τέλος! Και ποιος τελικά αποφασίζει για τις ποινές και τις τιμωρίες;

Kαι τα Σωματεία πώς να αντιδράσουον σε ένα τέτοιο «μπάχαλο» που πέραν των άλλων δείχνει ότι όχι μόνο δεν αποφασίζει η Πειθαρχική Επιτροπή, αλλά κάποιοι άλλοι από το σπίτι τους...

Ειδικότερα...

α) Συνεδρίαση Πειθαρχικής Επιτροπής της 14-11-18 με παρόντες στο πρακτικό τους: Ανδρέα Χατζή (Πρόεδρο), Βίκυ Δημητρακοπούλου (μέλος) και Δημήτρη Μπουλούτα (μέλος).

Στο τέλος του πρακτικού και αφού έχουν ληφθεί οι αποφάσεις ο κ. Μπουλούτας ως δια... μαγείας έχει «εξαφανισθεί» και αντί αυτού υπογράφει ο Κώστας Κολοβάδης!!

β) Συνεδρίαση Πειθαρχικής Επιτροπής της 27-12-2018 με παρόντες στο πρακτικό τους: Aνδρέα Χατζή (Πρόεδρο), Βίκυ Δημητρακοπούλου (μέλος) και Δημήτρη Μπουλούτα (μέλος).

Στο τέλος του πρακτικού και αφού έχουν ληφθεί και εδώ οι αποφάσεις το όνομα του Χατζή έχει επίσης «εξαφανισθεί» με την Βίκυ Δημητρακοπούλου να υπογράψει ως... Προεδρεύονται και η ίδια να αντικαθίσταται στα μέλη από τον Κώστα Κολοβάδη!

Έτσι λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις και έτσι επιβάλλουν τις ποινές στα Σωματεία... Όποιος θέλει... ότι θέλει... όποτε θέλει... ευτράπελες και απίστευτες αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνομενες για το ηλειακό ποδόσφαιρο κατάσταση.

Project1Project2

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!