24Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | ΠΑΚ Ηλείας: Να πως ερμηνεύει τους κανονισμούς ο Πρόεδρος

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

ΠΑΚ Ηλείας: Να πως ερμηνεύει τους κανονισμούς ο Πρόεδρος

Σωστά ενήργησε

ο διαιτητής στο ματς του Γουμέρου μας λέει ο κος Κουλούρης ξεχνώντας βέβαια τη δήλωσή του στον Αγώνα της 2/12/17 μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΟΣ Πύργου – Α.Σ. Βάρδας. Τότε είχε πει ότι ο διαιτητής αποφασίζει τι πρέπει να γίνει. Και όχι μόνο αυτό λέγεται ότι έδωσε εντολη στον διαιτητή να μην γίνει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο ΑΙΟΛΟΣ με 300 ευρώ πρόστιμο και κατακύρωση του αγώνα στη Βάρδα.

Μας λέτε κ. Κουλούρη ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Για ποιούς αγώνες μιλάτε; Γιατί εσείς άλλους επιλέγετε να παίζουν στα γήπεδα και άλλους στα χαρτιά. Πείτε μας λοιπόν τότε στο συγκεκριμένο αγώνα γιατί δεν δώσατε εντολή στον διαιτητή να περιμένει μισή ώρα; όπως κάνατε τώρα; Τη στιγμή μάλιστα που βρεθήκε νοσηλεύτρια να πιστοποιήσει την ιδιότητά της αλλά ο διαιτητής δεν το δέχθηκε και έκλεισε το φύλλο Αγώνα.

Και γιατί πρέπει να αποφασίζετε εσείς; Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχουν κανονισμοί γιατί δεν τους σέβεστε;

Γιατί δεν αφήνετε τους διαιτητές απερίσπαστους στο έργο τους και παρεμβαίνετε; Γιατί μπαίνετε στα χωράφια τους; Απλά γιατί έχετε χωρίσει τις ομάδες στα αγαπημένα παιδιά και στα αποπαίδια και αυτό το δείχνετε κάθε εβδομάδα σχεδόν καταστρατηγόντας τον ΚΑΠ που τον ερμηνεύεται εσείς όπως σας βολεύει. Αυτό λοιπόν κάνατε και στο ματς Αετός Κ. – Ίφιτος Κ. σκορ 4-1 υπέρ του πρώτου μετά από ένσταση που κέρδισε ο δεύτερος και κατακυρώθηκε ο αγώνας υπέρ του με 3-0. Όμως δεν αφαιρέσατε τρεις βαθμούς από τον Αετό Κ. όπως ξεκάθαρα προβλέπεται από τον κανονισμό. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην ένσταση του Απόλλωνα Φιγαλείας κατά Αετού Κέντρου όπου δικαιώθηκε ο Απόλλων αλλά πάλι δεν αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Αετό Κ. Δηλαδή δώσατε 6 βαθμούς bonus στον Αετό Κ. που είναι εις βάρος των χιλίων ομάδων.

Αυτό το πρωτάθηλα κε Κουλουρη το παίζεται στα γήπεδα ή στα χαρτιά;

Tα θιγόμενα σωματεία και όλη η Αθλητική Ηλεία περιμένει μια απάντηση. Να μας πείτε γιατί αλλοιώσατε τη βαθμολογία στην Α2 κατηγορία Γιατί σε άλλα παιχνίδια ελλείψη γιατρού αποσαφηνίζει ο διαιτητής και σε άλλα αποφασίζετε εσείς.

Ο πρόεδρος ΠΑΚ Ηλείας,

Πέτρος Μπηλιώνης

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!