19Αύγουστος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της συνεργασίας της με το Ναυτικό Όμιλος Πατρών, υπογράφοντας το σχετικό συμφωνητικό με την διοίκηση του ιστορικού αθλητικού φορέα. Η Ο.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση του ΝΟΠ για την βοήθεια που θα προσφέρει στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και δεσμεύεται από την πλευρά της να τον στηρίξει έμπρακτα, σήμερα και στο μέλλον.

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα

Αίρεται το αδιέξοδο που αφορούσε στην τακτοποίηση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων της διοργάνωσης, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή μετά από τις εντολές που έδωσε η Κυβέρνηση, ήδη απεγκλωβίστηκε από τη δυσχερή θέση στην οποία είχε περιέλθει.

Προηγήθηκε επικοινωνία του Προέδρου της Ο.Ε. κ. Νίκου Παπαδημάτου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Ο κ. Παπαδημάτος εξέφρασε στον κ. Αυγενάκη τις ευχαριστίες της Ο.Ε. για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη, που θα επιτρέψει στη διοίκηση και τα μέλη του φορέα να ολοκληρώσουν με επιτυχία την κρίσιμη αποστολή που ανέλαβαν πριν από λίγες ημέρες.

  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

0e0fdf1234fd73309d197f0c28581b72cc036328

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!