20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ζάκυνθος: Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπου 15 νοικοκυριά

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπου 15 νοικοκυριά

Ζάκυνθος: Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπου 15 νοικοκυριά

Η διοίκηση της ΔΕΗ προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Η υλοποίηση του προγράμματος, σύμφωνα με την imerisia.gr, προβλέπει την επιδότηση ρεύματος σε όσες οικογένειες δεν μπόρεσαν, λόγω οικονομικών δυσκολιών, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» είχε προαναγγελθεί τον Δεκέμβριο του 2014 στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας και σχεδόν ένα χρόνο μετά παίρνει, επιτέλους, «σάρκα και οστά». Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια αναλαμβάνει την επανασύνδεση του ρεύματος, πληρώνοντας στον πάροχο την πρώτη δόση της ρύθμισης. Στην συνέχεια, εάν η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού δεν επιτρέπει την αποπληρωμή των δόσεων, αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης μέχρι το ποσό των 480 ευρώ ανά παροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Ζάκυνθο αναμένεται να επωφεληθούν από το πρόγραμμα περίπου 15 οικογένειες, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια με βάση τα δικαιολογητικά που υπέβαλαν.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!