20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Με ειδικά κλιμάκια η Περιφέρεια καταγράφει τις ζημιές από την κακοκαιρία - Στις πληγείσες περιοχές o Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ.Γεωργιόπουλος και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Με ειδικά κλιμάκια η Περιφέρεια καταγράφει τις ζημιές από την κακοκαιρία - Στις πληγείσες περιοχές o Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ.Γεωργιόπουλος και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Με ειδικά κλιμάκια η Περιφέρεια καταγράφει τις ζημιές από την κακοκαιρία - Στις πληγείσες περιοχές o Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ.Γεωργιόπουλος και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Άμεσα η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τμήματα της Ηλείας

Στις περιοχές της Ηλείας και της Δυτικής Αχαίας όπου υπέστησαν τις σοβαρότερες ζημιές από την κακοκαιρία της νύχτας και τις έντονες βροχοπτώσεις σήμερα το πρωί, βρίσκεται από νωρίς τα ξημερώματα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Μιλώντας στο tempo24.gr ο κ. Κατσιφάρας τόνισε πως "όλος ο κάμπος σε δυτική Αχαία και Ηλεία δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού και έτσι είχαμε εκτεταμένες πλημμύρες σε σπίτια και καλλιέργειες. Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας έχει στείλει από νωρίς κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας και κάνουν αυτοψίες στα πληγέντα σημεία, ενώ προσπαθούμε να απομακρύνουμε φερτά υλικά ώστε να αποτρέψουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα μέσα στην ημέρα".

Αρχικά ο Περιφερειάρχης όπως πληροφορείται το tempo24.gr βρέθηκε στην Βάρδα και τα Λεχαινά και ακολούθως στη Δυτική Αχαία.

Να σημειωθεί πως στις πλημμυρισμένες περιοχές της Ηλείας βρίσκεται και οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Πάνος Μπράμος.

Μέσα στις επόμενες ώρες όπως τόνισε στο tempo24.gr ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας θα κηρυχθουν και οι περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στα τμήματα της Ηλείας και της Δυτικής Αχαίας, μετά από τα σχετικά αιτήματα που αναμένονται από τους Δήμους Δυτικής Αχαίας και Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!