24Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | «Βιβλική» καταστροφή από την κακοκαιρία στην Ύδρα - Δείτε βίντεο

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

«Βιβλική» καταστροφή από την κακοκαιρία στην Ύδρα - Δείτε βίντεο

«Βιβλική» καταστροφή από την κακοκαιρία στην Ύδρα - Δείτε βίντεο

Το νησί θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο

Ο δήμαρχος του νησιού ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Η καταιγίδα προκάλεσε υπερχείλιση των χειμάρρων του νησιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο λιμάνι και τον οικισμό της Ύδρας

Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που «χτύπησε» σήμερα το νησί, μετατρέποντας τους δρόμους και τα στενά σε ποτάμια.

Η καταιγίδα προκάλεσε υπερχείλιση των χειμάρρων του νησιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο λιμάνι και τον οικισμό της Ύδρας, αλλά και να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια.

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο με τις συγκλονιστικές εικόνες, οι χείμαρροι παρέσυραν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους με το νησί να θυμίζει πλέον βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ ο δήμαρχος του νησιού ζήτησε να κηρυχθεί η Ύδρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, προσκάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό ΄Οργανο στο οποίο θα παρευρεθεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Χατζηπέρος Παναγιώτης.

Οι κάτοικοι της Ύδρας κάνουν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες πλημμύρες που έχει σημειωθεί στο νησί, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που «ανεβάζουν» στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το καταστροφικό «χτύπημα» της κακοκαιρίας.

ydrakakokairiag

ydrasd

Δείτε βίντεο από το ιστολόγιο hydraspoliteia.blogspot.gr

Τα στενά δρομάκια του νησιού μετατράπηκαν σε ποτάμια

Βίντεο από το Piraeus press

Φωτογραφίες από το hydraspoliteia.blogspot.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!