23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Μαραθώνιος Αθήνας: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη διαδοχική χρονιά

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Μαραθώνιος Αθήνας: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη διαδοχική χρονιά

Μαραθώνιος Αθήνας: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη διαδοχική χρονιά

Ο Χριστόφορος Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά και με επίδοση 2:21.22, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων.

Στην δεύτερη θέση -με το ένατο μετάλλιο του στην διοργάνωση- τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (2:27.03) και στην τρίτη ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης (2:27.28). Τέταρτος έφθασε στο Παναθηναϊκό στάδιο, ο Γιώργος Καραβίδας που τερμάτισε σε 2:30.41, 5ος ο Νίκος Καλομοίρης (2:31.39) κι έκτος ο Κυριάκος Συμιριώτης (2:32.10).

Στην κατηγορία των γυναικών, σύμφωνα με το news247.gr, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία με 2:52.42, ενώ ακολούθησαν οι Ουρανία Ρεμπούλη, Μάγδα Γαζέα και Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

H Τροχαία από το πρωί έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα:
*Από τις 6 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα θα κλείνει σταδιακά η περιοχή που περικλείεται στην κλασσική διαδρομή: Από τον Τύμβο του Μαραθώνα, Μαραθωνοδρόμων, Λεωφ. Μαραθώνος, Λεωφ. Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, Β. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο.
*Το κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστό από τις 7 το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα και συγκεκριμένα οι δρόμοι: Λεωφ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Χαρ. Τρικούπη, Ακαδημίας Βασ. Σοφίας, Φιδιππείδου, Μεσογείων (Σχολή Αστυνομίας) Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, στο ύψος του Hilton Ηρώδου Αττικού Παναθηναϊκό Στάδιο.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!