21Ιούλιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | TΡΟΜΟΣ για μάνα στη Βάρη: Επιχείρησαν να απαγάγουν το 3χρονο παιδί της σε σούπερ μάρκετ

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

TΡΟΜΟΣ για μάνα στη Βάρη: Επιχείρησαν να απαγάγουν το 3χρονο παιδί της σε σούπερ μάρκετ

TΡΟΜΟΣ για μάνα στη Βάρη: Επιχείρησαν να απαγάγουν το 3χρονο παιδί της σε σούπερ μάρκετ

«Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα»

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία ΡΟΜΑ επιχείρησε να απαγάγει το 3χρονο αγοράκι της. Ευτυχώς ο μικρός άρχισε να φωνάζει, η μαμά του τον άκουσε και τον έσωσε!

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η μάνα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που άφηνε ένα καρότσι. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος.

O γιος μου, όπως αναφέρει το star.gr, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω και τον τράβηξα μέσα» σημειώνει.

Στη συνέχεια προσθέτει «Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα.

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη ΡΟΜΑ, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!