23Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Πάτρα: Έπεσε ξύλο στο Eργατικό Kέντρο – Απίστευτες σκηνές – Παρενέβη και η ΕΛ.ΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Πάτρα: Έπεσε ξύλο στο Eργατικό Kέντρο – Απίστευτες σκηνές – Παρενέβη και η ΕΛ.ΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έπεσε ξύλο στο Eργατικό Kέντρο – Απίστευτες σκηνές – Παρενέβη και η ΕΛ.ΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την «καταιγίδα»

επήλθε ηρεμία και συνεννόηση μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.

Νεότερη ανάρτηση 20.30′

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, έκανε πριν λίγο την εμφάνισή της αστυνομική δύναμη, η οποία κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.

Πρώτη ανάρτηση 20.11′

Σκηνές χαους εκτυλίχθηκαν στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του Π.Α.ΜΕ. τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Απο την αρχή της διαδικασίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή. Αναφορά εγινε και στην παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Μέχρι και αυτή την ώρα επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή βίντεο: gnomip.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!