19Μάρτιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Πατέρας Κούκλατζη: «Εφιάλτης ο χρόνος που έχει παγώσει»

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Πατέρας Κούκλατζη: «Εφιάλτης ο χρόνος που έχει παγώσει»

Πατέρας Κούκλατζη: «Εφιάλτης ο χρόνος που έχει παγώσει»

«Ζούμε καθημερινά με αυτό.

Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης» λέει ο πατέρας του ενός εκ των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

Εφιάλτης μας έγινε ο χρόνος που έχει παγώσει. Αυτό λέει μεταξύ άλλων ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος κρατείται μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη σε φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με το thetoc.gr.

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα», είναι η απάντηση που παίρνει ο Νίκος Κούκλατζης από τους δύο Τούρκους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση.

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης», αναφέρει ο κ. Κούκλατζης μιλώντας στο «Έθνος».

Όπως λέει ο ίδιος, τόσο ο γιος του όσο και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν», σημειώνει.

«Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά», λέει στη συνέχεια. «Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση», αναφέρει.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!