19Μάρτιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό η Εμίρισσα του Κατάρ [Εικόνες]

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό η Εμίρισσα του Κατάρ [Εικόνες]

Μέσω του Οδοντωτού από το Διακοπτό , έφτασε στα Καλάβρυτα η Εμίρισσα του Κατάρ Sheikha Al-Mayassa.

Η Εμίρισσα, σύμφωνα με το kalavrytanews.gr, επιβιβάστηκε στο Διακοπτό, απόλαυσε την διαδρομή και έφτασε στα Καλάβρυτα στις 12:40 όπου την υποδέχθηκε ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς που της προσέφερε αναμνηστικά των Καλαβρύτων.

Η Sheikha Al-Mayassa περπάτησε στον πεζόδρομο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και θα ακολουθήσει επίσκεψη της σε διάφορα σημεία των Καλαβρύτων, ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.,

H Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι (γεννήθηκε το 1983) είναι η αδελφή του Εμίρη Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι και κόρη του μεγάλου Εμίρη της χώρας Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί. Επίσης είναι η πρώην Πρώτη Κυρία Moza bint Nasser.

310

Η Sheikha Al Mayassa είναι Πρόεδρος των Μουσείων του Κατάρ και υπεύθυνη για την καλλιέργεια σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή. Έχει προφίλ εκτενώς στην NY Times

Ο πλούτος και ο ρόλος της Sheikha Al Mayassa ως Προέδρου των Μουσείων του Κατάρ την καθιστούν ως άτομο με μεγάλη παγκόσμια επιρροή στους συλλέκτες τέχνης. Η Bloomberg ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός εξαγοράς της για τα μουσεία του Κατάρ εκτιμάται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως και όπως καταγράφεται σε επίσημες αναφορές, λέγεται ότι αγόρασε το πιο ακριβό ζωγραφικής στον κόσμο, του Paul Gauguin «Όταν Θα με παντρευτείς;» - το 2015 για 300 εκατομμύρια $.

100

Η Sheikha Al Mayassa είναι επίσης πρόεδρος του Ινστιτούτου Κινηματογράφου της Ντόχα, το οποίο συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca για την παραγωγή αρκετών ετήσιων επαναλήψεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ντόχα Tribeca.

Ο πατέρας της Sheikha Al Mayassa ίδρυσε το Παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο «Al Jazeera».

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!