23Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Κατάκολο: Ξεκινά σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Κατάκολο: Ξεκινά σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας

Γιορτή γεύσεων και παράδοσης

στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας που διοργανώνεται στο Κατάκολο, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Ιουλίου και ωρα 21.30 παρουσία των Υπουργών Τουρισμού κ Έλενας Κουντουρά,   Εμπορικής Ναυτιλίας κ Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Γιάννη Τσιρώνη, εκπροσώπων κομμάτων, βουλευτών, δημάρχων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Ναυτιλιακών Εταιρειών, του ΕΟΤ, της ΓΑΙΑΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , της διαΝΕΟσις καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει , να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των προϊόντων, αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών-προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Επίσης κάθε βράδυ θα υπάρχουν παράλληλες πολιτιστικές δράσεις για το κοινό με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων από όλο τον νομό.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή από την Φιλαρμονική Λεχαινών με μία μεγάλη μουσική παράσταση.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!