24Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Κατάκολο: Παρουσία Τσιρώνη, Κουρουμπλή και Κατσιφάρα τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας [PHOTOS]

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Κατάκολο: Παρουσία Τσιρώνη, Κουρουμπλή και Κατσιφάρα τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας [PHOTOS]

Με τα εγκαίνια του

2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε η μεγαλύτερη τουριστική και πολιτιστική δράση του φετινού καλοκαιριού στο Κατάκολο.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Γιάννης Τσιρώνης, ο Υφυπουργός  Εργασίας κ Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο Περιφερειάρχης κ Απόστολος Κατσιφάρας, οι Βουλευτές κ κ Μάκης Μπαλαούρας, Κώστας Τζαβάρας και Γιάννης Κουτσούκος, ο δήμαρχος Πύργου κ Γαβρίλης Λιατσής καθώς και   στελέχη Ναυτιλιακών Εταιρειών, του ΕΟΤ, της ΓΑΙΑΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , της διαΝΕΟσις, των δύο μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων του νομού μας καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.

Αφιερωμένη στα παιδιά η Δευτέρα

Η βραδιά της Δευτέρας 23 Ιουλίου είναι αφιερωμένη από τους διοργανωτές στα παιδιά αφού από τις 7 το απόγευμα μάγοι, ταχυδακτυλουργοί θα ξεκινήσουν να παρουσιάζουν τα μαγικά τους ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με facepaintingκαι παιδικά διαδραστικά παιχνίδια.

Η σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου «Shallwedance» θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό χορευτικό πρόγραμμα ενώ   η βραδιά θα ολοκληρωθεί με δωρεάν barbequeγια όλους.

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των προϊόντων από όλη την Ελλάδα που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των προϊόντων, αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών-προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Στα περίπτερα του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να δοκιμάσει διάσημα Ελληνικά προϊόντα όπως γραβιέρα, μέλι, καλτούνια από την Κρήτη, προϊόντα παραγωγών από τις περιοχές της Αίγινας, της Καστοριάς, των Τρικάλων, της Καρδίτσας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, μαζί φυσικά με τοπικά προϊόντα της Ηλείας.

IMG 3029

IMG 3049

IMG 3053

IMG 3065

IMG 3072

IMG 3120

IMG 3132

IMG 3137

IMG 3148

IMG 3164

IMG 3169

IMG 3194

IMG 3204

IMG 3224

IMG 3231

IMG 3238

IMG 3250

IMG 3253

IMG 3256

IMG 3264

IMG 3265

IMG 3268

IMG 3270

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!