23Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Τάκης Αντωνακόπουλος: Τοποθέτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ Πύργου-Προτάσεις άμεσης συνεργασίας με το Ίδρυμα Λάτση

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Τάκης Αντωνακόπουλος: Τοποθέτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ Πύργου-Προτάσεις άμεσης συνεργασίας με το Ίδρυμα Λάτση

Κατά την πρόσφατη

συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου , ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης,Καρδιολόγος,Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος περί απόδοσης της οφειλόμενης τιμής στο Ίδρυμα Λάτση,πρότεινε τα εξής;

α)Στέγαση σε ειδικό γραφείο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου,παραρτήματος του Ιδρύματος Ι. Λάτση.Ανάληψη λειτουργίας εκ μέρους του Δήμου.

β)Πρόταση στην Διοίκηση του Ιδρύματος για την υποστήριξη του αιτήματος φορέων της περιοχής Πύργου ,για ίδρυση και λειτουργία Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ή Σχολής παραγωγής Στελεχών Κρουαζιέρας στο Κατάκολο.
Υποδομές για στέγαση των εκπαιδευτικών αναγκών υπάρχουν,αλλά και κτιριακά συγκροτήματα στην πόλη υπάρχουν για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσης των οικονομικά αδύναμων σπουδαστών.

γ)Με αποδεδειγμένη την ευαισθησία του Ιδρύματος Λάτση στον τομέα "Υποδομές Υγείας" εκτιμούμε ότι τεκμηριωμένη πρόταση του Συλλόγου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου για αγορά άμεσης ανάγκης μηχανημάτων Ιατρικής Τεχνολογίας θα τύχει σοβαρής αντιμετώπισης απο την Διοίκηση του Ιδρύματος και την οικογένεια του αείμνηστου Ι.Λάτση.

Αντωνακόπουλος Παναγιώτης
Καρδιολόγος

Επικεφαλής Παράταξης "ΑΝΑΣΑ"

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!