24Μάρτιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Αμαλιάδα: Σήμερα η «2η Λευκή Νύχτα» με Χρήστο Δάντη και εκπτώσεις

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Αμαλιάδα: Σήμερα η «2η Λευκή Νύχτα» με Χρήστο Δάντη και εκπτώσεις

Η «Λευκή Νύχτα» θα ξεκινήσει

γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται αν διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Για την συγκεκριμένη βραδιά οι καταστηματάρχες της Αμαλιάδας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και οι τιμές σε όλα τα είδη τους θα είναι άκρως δελεαστικές για τους καταναλωτές…

Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας επενδύει πολύ και στο καλλιτεχνικό- πολιτιστικό πρόγραμμα που θα πλαισιώσει την βραδιά, αφού ο στόχος δεν είναι μόνο να ψωνίσουν οι επισκέπτες στα καταστήματα της πόλης, αλλά να διασκεδάσουν ταυτόχρονα και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Έτσι λοιπόν, καθ’ όλη την διάρκεια της ‘Λευκής Νύχτας’ θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς, δίνοντας επιλογές στους επισκέπτες για διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης και μάλιστα δωρεάν!

Στην ‘Λευκή Νύχτα’ θα συμμετάσχει ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Δάντης, ο οποίος θα τραγουδήσει στην πλατεία Λαζαράκη.

Έχει γίνει επίσης γνωστό ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, με την συμμετοχή καταστημάτων της πόλης.

Παράλληλα, θα συμπεριληφθούν και άλλες μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία ‘Λευκή Νύχτα’ για την αγορά της Αμαλιάδας που θα μείνει αξέχαστη και στα καταστήματα και τους επισκέπτες. Θέλουμε η συγκεκριμένη βραδιά να είναι γιορτή για όλη την πόλη», ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

38072363 1985122281551732 1409516908297846784 n F590609158

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!