24Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Αθλητικά | Αθλητικά | Α.Σ. TAEKWON DO «ΠΕΛΟΨ»: Ένα χρυσό, δύο χάλκινα και μία πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο TaeKwonDo [PHOTOS]

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Α.Σ. TAEKWON DO «ΠΕΛΟΨ»: Ένα χρυσό, δύο χάλκινα και μία πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο TaeKwonDo [PHOTOS]

Ένα χρυσό, δύο χάλκινα

και μία πέμπτη θέση για τον Α.Σ. TAEKWON DO «ΠΕΛΟΨ» στο πανελλήνιο κύπελλο «Γ. Βόλαρης» που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στις 14-15 Νοεμβρίου.

Τις θέσεις κατέκτησαν στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων οι : Παναγιώτης Καρακατσάνης 1η θέση Κυπελλούχος Ελλάδος ( Χρυσό μετάλλιο), Παπανδρινόπουλος Δημήτριος 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο), Κουκούλης Παναγιώτης Βασίλειος 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο), ενώ στην κατηγορία Ανδρών ο Αθανασόπουλος Νικόλαος κατέκτησε την 5η θέση.

Ο Πρόεδρος Βασιλης Αθανασοπολουλος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWON DO Πύργου ?ΠΕΛΟΨ?συγχαίρουν τους αθλητές για την επιτυχία τους καθώς και τον προπονητή τους Γκοτσίνα Αντώνιο για την προετοιμασία τους.

Η αποστολή των αθλητών θα παραμείνει στην Πρωτεύουσα εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων- Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στην ίδια τοποθεσία στις 17-18 Νοεμβρίου για να αγωνιστούν ξανά στις ίδιες κατηγορίες.

IMG 20181115 172552IMG 20181115 172602

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!