24Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ ο Γ.Λιατσής - Εγκρίθηκαν 5.000€ για την διοργάνωση της ΑΓΡΟΤΕΚ

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ ο Γ.Λιατσής - Εγκρίθηκαν 5.000€ για την διοργάνωση της ΑΓΡΟΤΕΚ

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ

, που πραγματοποιήθηκε στις 14-03-2019 στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα συζητήθηκαν οι δυσκολίες που απορρέουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές κυρίως στην καταμέτρηση των σταυρών των Δημοτικών Συμβούλων, που το αποτέλεσμά τους θεωρείται απίθανο να έχει οριστικοποιηθεί από την πρώτη έως την δεύτερη Κυριακή. Πιθανότερες ημερομηνίες πραγματοποίησης των εκλογών θεωρούνται η 26η Μαϊου και επαναληπτικές την 2α Ιουνίου.

Επίσης μετά την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ για την επιχορήγηση της διοργάνωσης της ΑΓΡΟΤΕΚ με το ποσό των 5.000,00€ .

Τέλος εγκρίθηκε ο απολογισμός της ΠΕΔ από τον οποίο φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλο ταμειακό υπόλοιπο.

IMG 8f7e48776029c974412edb5ef30adf2a V

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!