16Σεπτέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας: «Απάντηση σε δημοσίευμα»

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας: «Απάντηση σε δημοσίευμα»

Με αφορμή σημερινό

πρωτοσέλιδο εφημερίδας στις 23/5/2019 για την αιτία μείωσης των διακομιδών τόσο εσωτερικά μεταξύ των Νοσηλευτικών Μονάδων όσο και εξωτερικά του Νομού Ηλείας, επισημαίνω τα σχόλια και τις δηλώσεις μου, που δημοσιεύτηκαν στα αναλυτικά ρεπορτάζ των εφημερίδων και διευκρινίζω για άλλη μία φορά οτι δεν υπάρχει σχέδιο κλείσιματος, αναστολής ή οτιδήποτε άλλο, για την παθολογική κλινική της Ν.Μ. Αμαλιάδας.

"Η μείωση των διακομιδών έχει να κάνει με τη αποτελεσματική διεκπεραίωση των περιστατικών Υγείας στην πηγή τους. Δηλαδή οι Ιατροί και το μη ιατρικό προσωπικό συνεχώς βελτιώνει τις αποδόσεις του, παρά τα όποια προβλήματα που επιβαρύνουν τα Νοσοκομεία μας". Ο στόχος είναι, επιμένω, τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται όσο πιο κοντά στην κατοικία και στο σημείο που υπάρχει το περιστατικό. Έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά κατά απόλυτη προτεραιότητα στη Ν.Μ. που απευθύνεται πρώτα ο Πολίτης.

Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα ενισχυθεί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη βόρεια Ηλεία. Οι τρεις Δήμοι που έχει και την κύρια δράση του, Δήμος Ήλιδας, Ανδαβίδας – Κυλλήνης και Πηνειού με πολύ κόσμο και τουριστική κίνηση το Καλοκαίρι χρειάζονται ένα πλήρως οργανωμένο και αποτελεσματικό Νοσοκομείο. Και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε Διοίκηση και εργαζόμενοι πάντα με την συνεργασία της Ν.Μ. Πύργου, των Κ.Υ. Βάρδας, Σιμόπουλου και Γαστούνης και των πολλών Περιφερειακών Ιατρείων της ευρύτερης περιοχής. Ο πολίτης της Ηλείας θα αισθάνεται στα θέματα της Υγείας του όλο και πιο ασφαλής. Γι' αυτό και οι χθεσινές δηλώσεις της κ. Καφαντάρη μόνο ως καλά νέα πρέπει να αντιμετωπίζονται για όλη την Ηλεία.

Ο Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ιωάννης Χουζούρης

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!