18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πύργος: Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ Ηλείας

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Πύργος: Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ Ηλείας

Πύργος: Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ Ηλείας

Συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Ηλείας την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 7.30μ.μ στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης το Συνδικάτο Οικοδόμων, η ΟΓΕ Πύργου, όπως επίσης και η ΕΛΜΕ Ηλείας η οποία είχε ήδη προγραμματίσει προσυγκέντρωση στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πύργου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Άγγελος Μπούζης, Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας της ΕΛΜΕ Ηλείας, Βασίλης Βασιλειάδης, οι οποίοι δήλωσαν, μεταξύ άλλων:
"Τα συνδικάτα να οργανώσουν την δράση τους ενάντια στη νέα αντεργατική επίθεση. Είναι επείγον η εργατική τάξη , τα φτωχά λαϊκά στρώματα , οι άνεργοι , οι νέοι οι γυναίκες να βγουν στους δρόμους. Να βάλουμε εμπόδια να μην εφαρμοστούν οι νόμοι που ψηφίστηκαν. Να ακυρώσουμε τις αντεργατικές τους αποφάσεις. Να ορθώσουμε ένα τεράστιο λαϊκό τείχος να μην εφαρμοστει το 3ο μνημόνιο και ο αντιασφαλιστικος νόμος που ισοδυναμούν με αργό θάνατο όλων των εργαζομένων."

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πορεία-συλλαλητήριο στους δρόμους της πόλης του Πύργου.

Ανανενώνουν το ραντεβού τους και καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες στην Πανεργατική Απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

 DSC0090

 DSC0099

 DSC0107

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!