18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Ήλιδας: Σήμερα το Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο για την αποδοχή χρηματοδότησης κινητής μονάδας μηχανικής ανακύκλωσης

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Δήμος Ήλιδας: Σήμερα το Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο για την αποδοχή χρηματοδότησης κινητής μονάδας μηχανικής ανακύκλωσης

Δήμος Ήλιδας: Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο για την αποδοχή χρηματοδότησης κινητής μονάδας μηχανικής ανακύκλωσης

Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή 25/10 στις 11 π.μ., για την αποδοχή χρηματοδότησης κινητής μονάδας μηχανικής ανακύκλωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, σύμφωνα με τις διατάξεις τού άρθρου 67 παρ.5 του N. 3852/10, στο ισόγειο της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής ΒιβλιοθήκηςΑμαλιάδας, την 25η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέματής ημερήσιας διάταξης:

  • Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 500.000,00 € για την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο «Κινητή Μονάδα μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης Νομού Ηλείας», κατόπιν της υπ΄αριθμ. 384/2015 σχετικής ΑΔΣ –Ορισμός τρόπου εκτέλεσης.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω της άμεσης ανάγκης για δημοπράτηση του έργου και για την προσωρινή επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων για όλο τον νομό.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!