22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Γ.Λιατσής: "Ο Δ.Μπέλτσος είναι χρήσιμος για το Δήμο-Δεν αποδέχομαι την παραίτησή του"

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Γ.Λιατσής: "Ο Δ.Μπέλτσος είναι χρήσιμος για το Δήμο-Δεν αποδέχομαι την παραίτησή του"

Γ.Λιατσής: "Ο Δ.Μπέλτσος είναι χρήσιμος για το Δήμο-Δεν αποδέχομαι την παραίτησή του"

Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Αντιδημάρχου Ανακύκλωσης κ.Μπέλτσου Διονύση, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Λιατσής,

όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Πύργου, απέδωσε την κίνηση του κ.Μπέλτσου σε αίσθημα πίεσης και μεγάλης κόπωσης η οποία τον οδήγησε σε μια τόσο σοβαρή απόφαση. Η απειρία του κ.Μπέλτσου ως πολιτικός δικαιολογεί τέτοιου τύπου αποφάσεις, αναφέρει ο κ.Λιατσής.

Αναλυτικά ο κ.Λιατσής δήλωσε:

"Απ'ότι φάνηκε, μέσα από την παραίτηση δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση του με το δήμαρχο. Πεντακάθαρα φαίνεται.
Είναι ένα αγωνιστής πρώτης γραμμής, ένας άνθρωπος που έχει γίνει αποδεκτό από Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς κλπ. ότι κάνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο, ένας επιστήμονας τον οποίο βοήθησε η επιστήμη του για να μπορέσει να κάνει το σωστό και ένας άνθρωπος ο οποίος, μέσα στο Δήμο το δικό μας, δεν μπορούσε να έχει όλη την άνεση να κάνει το σωστό, διότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα.

Ένας παλιός στόλος αυτοκινήτων που βγάζει κάθε μέρα απροσδόκητα προβλήματα, υπάρχει μια δυσκολία ακόμη στην επικοινωνία του με τον κόσμο, αφού έχουμε σκουπίδια σύμμεικτα στους δρόμους.

Έφτασε όσο πιο ψηλά μπορούσε την ανακύκλωση και κάποια στιγμή η κόπωση είναι δεδομένη.

Η κόπωση βγαίνει με το να πάρεις άδεια 10 μέρες, με το να πεις ότι "παραιτούμαι", ο καθένας εκφράζεται με το δικό του τρόπο, ανάλογα με την ψυχολογία που έχει εκείνη τη στιγμή που το κάνει.

Ο Διονύσης λοιπόν, δεν είναι κανένας επαγγελματίας της πολιτικής, δεν είναι κανένας άνθρωπος που μπορεί να διαχειρίζεται το θυμό του και την κούρασή του και τα υπόλοιπα όπως κάποιοι που είναι επαγγελματίες στο είδος.

Έβγαλε εκείνο που θα βγάζατε κι εσείς οι ίδιοι αν είσαστε κάτω από τις ίδιες πιέσεις.

Άρα εγώ που έχω μια μεγαλύτερη εμπειρία από το Διονύση τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω την παραίτηση και να πώ ότι την αποδέχομαι; Και βέβαια δεν τη δέχομαι, και βέβαια πιστεύω ότι είναι πολύτιμος και βέβαια πιστεύω ότι πρέπει να επανέλθει και βέβαια θα επιδιώξω για να επανέλθει. Και βέβαια, είναι μέσα στην ομάδα των ηγετικών στελεχών του "Σύγχρονου Πύργου" που πρέπει να διοικήσει τον Πύργο για τα επόμενα 4 χρόνια.
Είναι άνθρωπος χρήσιμος, είναι νέος επιστήμονας, είναι αγαπητός στον κόσμο.

Άλλωστε τη Δευτέρα έχουμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ραντεβού στο Υπουργείο Εσωτερικών για τα σκουπίδια, στο οποίο πιστεύω ότι θα είναι μαζί μου."

Όσον αφορά τις αιχμές που φέρεται να έχει αφήσει ο κ.Μπέλτσος για τους "συντρόφους" του, ο κ.Λιατσής απάντησε:

"Είναι όμοια με αυτά τα παράπονα που κάνει ο άντρας στη γυναίκα και η γυναίκα στον άντρα το πρωί που ξυπνάνε.."

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!