27Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Καράτουλα: Εορτάστηκε ο πολιούχος Αγ.Δημήτριος στο γραφικό εκκλησάκι του χωριού

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Καράτουλα: Εορτάστηκε ο πολιούχος Αγ.Δημήτριος στο γραφικό εκκλησάκι του χωριού

Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Καράτουλα: Εορτάστηκε ο πολιούχος Αγ.Δημήτριος στο γραφικό εκκλησάκι του χωριού

Στο γραφικό εκκλησάκι του χωριού μας γιορτάστηκε και φέτος με ευλάβεια ο πολιούχος μας Άγιος Δημήτριος, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου.

Ο Σύλλογός μας για άλλη μια φορά ανέδειξε το γιορτινό και πανηγυρικό χρώμα της χθεσινής ημέρας.

Μετά το τέλος της περιφοράς της εικόνας, όσοι παραβρέθηκαν στην πλατεία του χωριού μας απόλαυσαν τα υπέροχα γλυκίσματα που φτιάχτηκαν από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, καθώς τους παραδοσιακούς χορούς της Πελοποννήσου από την χορευτική ομάδα του «Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου ‘Η Ωλένη’».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην πλατεία του χωριού μας και τους φίλους και τα μέλη μας που προσέφεραν τα υπέροχα γλυκίσματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον «Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο ‘Η Ωλένη’», την Πρόεδρό του κ. Αγγελική Δημητρακάκη και τα μέλη του Δ.Σ., που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν την γιορτή του χωριού μας με την παρουσία τους και με την παρουσία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου, συνοδεύοντας μάλιστα και την εικόνα του πολιούχου μας.

Πραγματικά υπέροχο το χορευτικό τμήμα και άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά που χόρεψαν!
Σας ευχαριστούμε όλους!
Χρόνια Πολλά!

Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Καράτουλα

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!