17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πύργος: Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου και την Αγία Σκέπη στον Ι.Ν. Αγ.Σπυρίδωνος

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Πύργος: Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου και την Αγία Σκέπη στον Ι.Ν. Αγ.Σπυρίδωνος

Πύργος: Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου και την Αγία Σκέπη στον Ι.Ν. Αγ.Σπυρίδωνος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 75Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ. ΑΠΟΤΙΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΙ ΔΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΗΔΗΜΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΌ ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ. ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ: Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40. Η ΛΑΠΡΗ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΣΕΤΤΗΛ ΠΥΡΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΠΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΠΥΡΓΟΥ ΤΖΕΝΗ ΤΣΕΠΕΝΕΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΖΩΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ Η ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΝΕΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ ΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΙΡΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ.Κ. ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΝ ΝΙΚΗΝ Η ΔΟΞΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΤ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 3:10 Μ.Μ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ!

12186533 1199528316740768 2920392470025952451 o

12186725 1199527396740860 7941576371303462489 o

12186827 1199528080074125 7838048575353500379 o

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!