20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ημερίδα στην Αμαλιάδα για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το ΤΕΙ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Π. Μυλωνάς»

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Ημερίδα στην Αμαλιάδα για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το ΤΕΙ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Π. Μυλωνάς»

Ημερίδα στην Αμαλιάδα για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το ΤΕΙ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Π. Μυλωνάς»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για την προάσπιση, την προαγωγή και τη διαφύλαξη της υγείας, υλοποιεί και έχει προγραμματίσει ήδη και για το 2015, δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για τους πολίτες και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, μεταξύ άλλων και για την οδική ασφάλεια των πολιτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση Πολιτών – Φοιτητών για την οδική ασφάλεια» αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Αμαλιάδα.
Χαιρετισμούς στην ημερίδα στην ημερίδα αυτή στην Αμαλιάδα, θα απευθύνουν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπολίτης Ηλείας ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Ηλιδας Χ. Χριστοδουλόπουλος, ο Διοικητής της Τροχαίας Αμαλιάδας Γ. Καρατζάς, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Τριανταφύλλου, ο Κοσμήτορας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Κοσμάς Βιδάλης, ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων Γ. Σαλαχα και εκπρόσωπος των σπουδαστικών συλλόγων ΤΕΙ Αμαλιάδας Φάνης Θεοδούλης.

«Στόχος μας» όπως τονίζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «είναι να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας, να εκπαιδευτούν ώστε να είναι καλύτεροι και πιο προσεκτικοί οδηγοί, να μπορούν να αντιδράσουν και να έχουν καλύτερα αντανακλαστικά σε περίπτωση ατυχήματος και γενικότερα να μάθουν για την οδική ασφάλεια».

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Δριβίλας, ενώ θα μιλήσουν και ο εκπαιδευτής του Ι.Ο.ΑΣ. Σωτήρης Φωτόπουλος με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος για την Οδική Ασφάλεια ‘Γνώση – Πρόληψη – Ζωή’».

Η παρούσα ημερίδα γίνεται σε συνέχεια των ημερίδων που προηγήθηκαν σε Πάτρα, Πύργο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!