22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου: Σεμινάριο Διατροφολογίας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου: Σεμινάριο Διατροφολογίας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου το δεύτερο σεμινάριο Διατροφολογίας.

Ο τίτλος του Σεμιναρίου θα είναι: " Οι χημικές δίαιτες και οι δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα- πιθανοί κίνδυνοι"

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Φώτης Δικαίος, διαιτολόγος - διατροφολόγος.

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Φώτης Δίκαιος ειναι Διαιτολόγος - διατροφολόγος. Το 2007 εισήχθη στο ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα διατροφής και διαιτολογίας (Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης) όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση σε ειδικό κέντρο διαιτολογίας. Έχει προσφέρει υπηρεσίες Διατροφής τα τελευταία 2 έτη στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων . Έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια σε περιοχές ανά την Ελλάδα , ενώ έχει κληθεί και σαν ομιλητής σε μια σειρά απο αθλητικούς , πολιτιστικούς συλλόγους καθώς επίσης και στην πρωτοβάθμια , δευτεροβάθμια εκπαίδευση με θέματα βασισμένα στην ενήλικη αλλά και στην παιδική διατροφή . Το προσωπικό του ενδιαφέρον τόσο ερευνητικά όσο και επαγγελματικά βασίζεται στην αντιμετώπιση φυσιολογικών αλλά και παθολογικών καταστάσεων. Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο αλλά και διαδικτυακό τύπο ενώ ταυτόχρονα έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!