23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Η ''Ζούρτσα'' ταξιδεύει στις δημόσιες βιβλιοθήκες της Ηλείας

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Η ''Ζούρτσα'' ταξιδεύει στις δημόσιες βιβλιοθήκες της Ηλείας

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Η ''Ζούρτσα'' ταξιδεύει στις δημόσιες βιβλιοθήκες της Ηλείας

Μετά την δωρεά των δύο μεγάλων τόμων της εφημερίδας ''ΖΟΥΡΤΣΑΣ'' στην "Νικολοπουλείος'' Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας πριν λίγους μήνες από τον ενεργό πολίτη της Νέας Φιγαλείας Θάνο Χουλιάρα εκ μέρους του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών, σειρά πήραν πριν λίγες μέρες άλλες δυο μεγάλες δημόσιες βιβλιοθήκες του Νομού Ηλείας.

Ο λόγος για την Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου.

Πρόκειται για δύο μεγάλους τόμους της εφημερίδας "Η ΖΟΥΡΤΣΑ" οι οποίοι περιλαμβάνουν ιστορικά στοιχεία για την περιοχή από το 1984 έως και το 2006 αλλά και όλη την ειδησεογραφία των εποχών αυτών.

Τους τόμους παρέλαβε ο Συντάκτης του ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θάνος Χουλιάρας από την επί χρόνια πρόεδρο του συλλόγου κα.Ασημίνα Κέκη και εκπροσωπώντας το σύλλογο, τους παρέδωσε στους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης για να πάρουν και αυτοί την θέση τους στα χιλιάδες βιβλία της βιβλιοθήκης και κυρίως δίπλα σε αυτά που αφορούν την Ζούρτσα ή Νέα Φιγαλεία. Στην Αμαλιάδα η παραλαβή έγινε από τον κ.Βασίλη Ράλλη εκ μέρους της βιβλιοθήκης ενώ στον Πύργο από την διευθύντρια κα.Φανή Καραχάλιου.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!