18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Βλαγκούλης: Σε σύσκεψη με τον Β.Μεϊμαράκη για τα αγροτικά προβλήματα

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Βλαγκούλης: Σε σύσκεψη με τον Β.Μεϊμαράκη για τα αγροτικά προβλήματα

Βλαγκούλης: Σε σύσκεψη με τον Β.Μεϊμαράκη για τα αγροτικά προβλήματα

Στη σύσκεψη Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ.κ. Βαγγέλη Μειμαράκη , στην οποία συμμετείχε και ο Θόδωρος Βλαγκούλης ως α. Γραμματέας Αγροτικού και πολιτευτής της Ν.Δ. , συζητήθηκαν τα αγροτικά προβλήματα που απασχολούν τους Αγρότες των Νομών Ηλείας και Αχαΐας.

Κατά τη σύσκεψη αυτή τέθηκαν στον Πρόεδρο της Ν.Δ. σημαντικά προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες (πατάτα , φράουλες κλπ) των τελευταίων βροχοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή Βουπρασίας και Δυτ. Αχαΐας.
Ο κ. Βλαγκούλης στάθηκε ειδικότερα στους πληγέντες αγρότες οι οποίοι δεν κατάφεραν λόγω της οικονομικής κρίσης να προβούν στις προβλεπόμενες δηλώσεις στον ΟΣΔΕ προκειμένου λάβουν αποζημιώσεις για ζημιές από φυσικές καταστροφές όπως εν προκειμένω εντόνων βροχοπτώσεων και επομένως δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Για αυτό κατέληξε ο κ. Βλαγκούλης ότι θα πρέπει να εκδοθεί πολιτική απόφαση (Κ.Υ.Α.) προκειμένου αποζημιωθούν οι πληγέντες από τον ΕΛΓΑ.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!