17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Κάλεσμα συμμετοχής στην παιδική-εφηβική χορωδία

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Κάλεσμα συμμετοχής στην παιδική-εφηβική χορωδία

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Κάλεσμα συμμετοχής στην παιδική-εφηβική χορωδία

Με μεγάλη χαρά το Ελληνικό Ωδείο Πύργου ενημερώνει τους γονείς και τους μαθητές της πόλης μας για το νέο ξεκίνημα της χορωδίας και υποδέχεται τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στα τμήματα της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Ωδείου.

Οι πρόβες των τμημάτων της χορωδίας του Ωδείου άρχισαν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, για το τμήμα της Παιδικής Χορωδίας (παιδιά ηλικίας 7-10 ετών) στις 17:30-19:00 και για το τμήμα της Παιδικής–Εφηβικής Χορωδίας (παιδιά ηλικίας 11-17 ετών) στις 19:00 – 20:30 .

Οι ακροάσεις για την εγγραφή νέων μελών, στα Τμήματα της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας, συνεχίζονται και προσκαλούνται τα παιδιά που τους αρέσει η μουσική και θέλουν να γνωρίσουν το Χορωδιακό Τραγούδι, να στελεχώσουν την Χορωδία στηρίζοντας την νέα προσπάθεια του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

Σκοπός της συμμετοχής στη Χορωδία, είναι τα παιδιά να αποκτήσουν μουσικές γνώσεις, να καλλιεργήσουν τη φωνή τους με κατάλληλες ασκήσεις, να αποκτήσουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, νιώθοντας τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι ιδανικοί πρεσβευτές της πόλης μας, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις – συναυλίες – φεστιβάλ εντός & εκτός Ελλάδος.

Την ευθύνη της διδασκαλίας και διεύθυνσης της Παιδικής και Εφηβικής Χορωδίας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου , για την Σχολική Χρονιά 2015-2016, έχει ο Καθηγητής Μουσικής & Μαέστρος Παιδικών Χορωδιών Γιάννης Νικολόπουλος (τηλ. Επικ.: 6944-988096).

Τηλ. Επικ.: 26210-33179, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος.

Ανακαλύπτετε τη μουσική μέσα από την συμμετοχή σας στα τμήματα της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Ελληνικού Ωδείου!

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!