23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Κουρτέσι: Λύση στο πρόβλημα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Κουρτέσι: Λύση στο πρόβλημα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Κουρτέσι: Λύση στο πρόβλημα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Έπειτα από συνάντηση φορέων της περιοχής και της εταιρείας Cosmote την περασμένη Πέμπτη, έγινε συζήτηση στο Δημαρχείο ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας της Cosmote στην θεση ‘’καμηλοραχη’’ αφού έγινε συζήτηση αποφασίστηκε να μεταφερθεί ο σταθμός βάσης.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Κουρτεσίου κ. Κατσανιώτης, ζήτησε από τον Δ.Σ. του συλλόγου μας να του υποδείξει σημεία εντός της περιφέρειας του Δ.Δ. Αρετης τα όποια και θα κοινοποιήσει στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και στην Cosmote ώστε στο μέλλον να γίνει τοποθέτηση σταθμού βάσης Κινητής τηλεφωνίας εκεί.
Με γνώμονα την υγεία , την ασφάλεια και την ποιότητα στην επικοινωνία ο σύλλογος σε συζήτηση με συγχωριανούς υπέδειξε πέντε σημεία στα οποία κανένας δεν έχει πρόβλημα να τοποθετηθεί ο σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Η εταιρεία θα κρίνει ποιο από τα σημεία είναι το κατάλληλο για να στήσει τον νέο ιστό .

Πρόταση εδώ και ένα μηνα του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετης στην συνάντηση που έγινε στο Κοινοτικό Γραφείου του Κουρτεσίου ήταν να εξευρεθεί μια νέα θέση για την εγκατάσταση του σταθμού βάσης.

Αν αυτή η πρόταση είχε εισακουστεί από την αρχη θα είχαμε γλυτώσει αρκετά προβλήματα και χρόνο.

Μετά από πολύ καιρό θα δοθεί λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η περιοχή.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!