20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Πηνειού: Σήμερα Δευτέρα Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Δήμος Πηνειού: Σήμερα Δευτέρα Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Πηνειού: Σήμερα Δευτέρα Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης (όπως ορίσθηκε με την υπ’ αριθμ. 27/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού περί καθορισμού χώρου συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Πηνειού) στις 09-11-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την εταιρεία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε».
2. Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Πηνειού σε πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
3. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση και τροποποίηση της 353/2012 για Έγκριση Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου στη θέση ΄΄Αγά Λιβάδι΄΄ Δημοτικής Κοινότητας Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού.
4. Ορισμός εκπροσώπου Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σχολικό Συμβούλιο
5. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων.
6. Έγκριση ανακεφαλαιωτικών πινάκων
7. Έγκριση όρων διενέργειας δημοπρασίας για τη μίσθωση δύο διαμερισμάτων του κληροδοτήματος Μανουρά.
8. Λήψη απόφασης για κατανομή ποσού 39.460,72 € για λειτουργικές δαπάνες Σχολείων
9. Έγκριση πρακτικού για την ανάδειξη μελών για συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Κατασκευής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γαστούνης» για το Δήμο Πηνειού.
10. Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων του Δήμου έτους 2015.
11. Ενημέρωση - Συζήτηση αιτήσεων και αναφορών.

Με την 277/2014 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ. 14/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας σχετικά με την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών στο Δήμο Πηνειού και σύμφωνα με την ανωτέρω ορίσθηκε τακτικός δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πηνειού ο Αθανάσιος Τσατσός, Σύμβουλος Πλειοψηφίας.

Πρόσκληση και για Ειδική Συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης (όπως ορίσθηκε με την υπ’ αριθμ. 27/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού περί καθορισμού χώρου συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Πηνειού) στις 09-11-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου Πηνειού έτους 2016 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Πηνειού έτους 2016.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!