17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: "Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε βάρος λαϊκών οικογενειών & ανέργων"

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: "Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε βάρος λαϊκών οικογενειών & ανέργων"

Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: "Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε βάρος λαϊκών οικογενειών & ανέργων"

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα κύμα ειδοποιητηρίων για διακοπές ρεύματος λόγο της αδυναμίας να πληρώσουν τους λογαριασμούς εκατοντάδες νοικοκυριά και στο νομό μας.

Είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα να μένουν σπίτια χωρίς ρεύμα.

Είναι αδιανόητο η ΔΕΗ να προχωράει σε διακοπές ρεύματος - που το θεωρούμε και πρέπει να είναι κοινωνικό αγαθό - σε μια περίοδο που η λαϊκή οικογένεια στερείται και τα πιο βασικά και βλέπει το εισόδημα της συνεχώς να μικραίνει , απόρροια της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τη στιγμή που απλόχερα δίνει «ελαφρύνσεις - διευκολύνσεις» και μειώσεις τιμών στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, δίνει εντολή για διακοπές ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, που υποφέρουν από τις μειώσεις μισθών, τα καθημερινά χαράτσια, την απληρωσιά, την τρομοκρατία και τις απολύσεις.

Η προστασία της λαϊκής οικογένειας είναι και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Σήμερα ήρθε η ώρα να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το σύνθημα, κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα!

Να αντισταθούμε σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ:
Όλα τα σωματεία του νομού μας, τους απλούς πολίτες του νομού μας αλλά και όλους όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ΔΕΗ την Τρίτη 10 Νοέμβρη στις 10:00 π.μ. στην ΔΕΗ του Πύργου σε παράσταση διαμαρτυρίας έτσι ώστε να απαιτήσουμε:

• Καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσει.
• Να γίνεται διακανονισμός σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του καταναλωτή.
• Για τυχόν επανασυνδέσεις να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή δεν θα περάσει –
Ο αγώνας ο δικός μας, το δρόμο θα τους φράξει.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!